Företag som hjälper dig att söka stipendier och pengar ur fonder.

By | 14 januari, 2017
Företag som hjälper dig att söka stipendier och pengar ur fonder. Att söka kostar pengar om du använder dessa företag.

Att söka kostar pengar om du använder något av dessa företag.

GlobalGrant

GlobalGrant.com är ett världsomspännande företag som mot betalning hjälper dig att söka stipendium. GlobalGrant.com har stipendier och bidrag för dig själv och din familj samt bidrag till skolor, föreningar, företag och organisationer. GlobalGrant har också information om svenska och utländska stiftelser och fonder. Om du blir medlem finns det ett verktyg för medlemmarna där du får hjälp att enkelt göra ansökningar och presentationer

Det kan kan också vara möjligt att gratis söka med sitt lånekort genom att logga in på sitt biblioteks hemsida. Kolla med ditt bibliotek!

Ett abonnemang på GlobalGrant ger dig ett login under en viss tidsperiod. För att kunna se namn och kontaktuppgifter till fonderna måste du ha ett abonnemang.

Priserna är för en lista från 145 kr och uppåt. Ett abonnemang kostar från 79 kr/mån.

Stipendier.se – kostar pengar att söka stipendier

Stipendier.se är ett privat företag som mot betalning hjälper dig att söka stipendier. En sökning kostar 250 kronor. Du använder ett formulär på hemsidan där du gör beställningen av en sökning.

Skandinavisk Stipendieinformation startade sin verksamhet 1993 och har hjälpt personer och organisationer i Skandinavien och tysktalande länder att hitta fonder att att söka pengar ur sedan dess.