Spara pengar med insättningsgaranti och hög ränta.

Spara dina pengar bara på konton med insättningsgaranti.

Spara dina pengar bara på konton med insättningsgaranti.

Insättningsgaranti gäller för konton där staten genom en garanti ersätter pengar som du har satt in på banken eller kreditmarknadsföretag. Den statliga garantin gäller för insättningar på alla typer av konton utom på individuella pensionssparanden.

Om banken där du har dina pengar går i konkurs eller när Finansinspektionen beslutar att garantin ska träda in, ersätter garantin insättningar – kapital och upplupen ränta – upp till ett maximalt belopp 1 050 000 svenska kronor.

Du kanske skall flytta både sparkonton och lån till den statliga banken SBAB Bank så att du får låg ränta på ditt bolån och hög ränta på ditt sparande.

Låna pengar med lägsta boräntan.

Om du skall låna pengar till en ny bostad så skall du absolut jämföra villkoren för olika bolån. På Comboloan kan du enkelt jämföra bolåneräntor från flera banker och andra som lånar ut pengar. Det kan löna sig att försöka hitta lägsta boräntan – du kan spara tusentals kronor varje år.

Comboloan är en låneförmedlare som behandlar ditt lån hos flera långivare, så att du kan hitta det lån med bäst ränta och villkor för dig.